Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 1530
Creu Roja presenta el seu calendari solidari dedicat a les dones en dificultat social



Dotze dones ateses per Creu Roja a Balears són les protagonistes d’aquest calendari. Els fons recaptats aniran destinats als programes de la organització dedicats a l’atenció  de dones en dificultat social.

Creu Roja Illes Balears presenta el seu primer calendari solidari amb el títol “No ens rendim. Dones 365 dies”, un projecte amb el qual es vol retre homenatge a les dones usuàries i voluntàries de la institució amb l’objectiu de visibilitzar i posar cara a diferents situacions d’exclusió i vulnerabilitat.

Un total de dotze dones ateses per Creu Roja han prestat la seva imatge en aquest calendari per a reflectir les diferents problemàtiques socials a les que s’enfronten. Entre elles trobam víctimes de violència de gènere, dones refugiades, dones en situació de pobresa o dones soles amb fills a càrrec i amb dificultats per trobar feina.

El calendari es pot adquirir per un preu de cinc euros als següents punts:

Actualment, més del 60% de les persones que atén Creu Roja a Balears són dones, d’elles 12.223 es troben en situació de dificultat social, una xifra que reflexa la desigualtat i la vulnerabilitat existent en el col·lectiu femení.