Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 2063
 

Els propers divendres i dissabte tindrà lloc a Capdepera el Kinacu Symposium, que neix per convertir-se en una referència a nivell nacional, de caràcter anual, on es reunixin els especialistes i esportistes de més alt nivell. 

S'obrirà el debat sobre l'impacte que té l'esport i la tecnologia en el turisme i es tractaran quines són les pròximes tendències que marcaran el futur. 

L'objectiu de la jornada es presentar algunes de les noves aplicacions que el desenvolupament tecnològic ofereix per millorar la connexió de la gent per practicar qualsevol esport d'equip (futbol, bàsquet...) en un mateix lloc sense necessitat de coneixer-se ni parlar el mateix idioma, i permetre l'intercanvi de treballs que estan desenvolupant sobre aquesta temàtica alguns dels grups d'investigació de professionals de Barcelona, Madrid i Mallorca 

Kinacu Symposium va dirigit a professionals del turisme, hotelers, esportistes, entrenadors i professionals de l'educació física. Les activitats estan obertes al públic en general que pugui estar interessat en participar. 

En aquest enllaç trobareu tota la informació: https://kinacusymposium.com/