Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 2208

Campanya de Goteo! per fer possible aquest documental
Un contra-relat del discurs del «vivim del turisme»; un documental que posa al damunt de la taula la realitat incòmoda que una bona part de la societat mallorquina prefereix defugir.

Ara més que mai és necessari que, qui vulgui i pugui, faci aportacions econòmiques al projecte. El funcionament de Goteo és el següent: tenim 40 dies per assolir el pressupost mínim (xifrat en uns 14.000€) i, si ho aconseguim, tenim 40 dies més per apropar-nos tot el que puguem al pressupost òptim (25.000€).

Recordeu que la primera setmana és crítica ja que, com més fua agafi la recaptació a l'inici, més probabilitats tendrem d’assolir el pressupost mínim (a Goteo recomanen haver assolit entre un 20% i un 30% dins els primers set dies, és a dir, entre 2.800€ i 4.200€.. quasi res!).

Ja veieu que les xifres que manegem són inassumibles per un petit col·lectiu autogestionari com el nostre, per això necessitam de la vostra ajuda. Ajuda’ns a fer aquest documental sense haver de dependre econòmicament de cap entitat pública ni privada!

Aquí teniu els enllaços per seguir –i aportar– durant la campanya. Recordeu que qualsevol ajuda a l’hora de difondre és benvinguda!