Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 1320
 Obert el termini d'inscripcions a la web d'elitechipclica la imatge per ampliar el cartell
http://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=4892069


  CURSA DE MUNTANYA. “1a TRAIL GABELLINA PLATGES DE CAPDEPERA”
• Desnivell:+550 mts
• Distància aproximada: 15.000 m

El Servei Municipal d’Esports del Ajuntament de Capdepera conjuntament amb el club local Athletic Club Capdepera, organitza sa primera TRAIL GABELLINA PLATGES DE CAPDEPERA, el proper dimecres 12 d’ Octubrede 2016.
El recorregut, d'uns 15 km, evoluciona pels camins de les muntanyes de Cala Agulla i Cala Mesquida amb sortida i arribada a la plaça dels Pins, Cala Rajada.    Inscripcions: Les inscripcions es realitzaran a través de la plana web www.elitechip.net. Número màxim de participants 200. L’import de la inscripció serà: - Del 1 al 100 inscrit 12€ - Del 101 al 200 inscrit 16€   La data límit per a la inscripció serà el dimarts 11 d’octubre a les 23,00 hrs.
 

Programa
Dimecres 12 d’octubre. 
8:30h – 9:45h: Entrega de dorsals i xips a la Plaça dels Pins (sortida).
10:00h: Sortida de la cursa.
12:30h: Hora límit final de la prova.
13:00h: Cerimònia d’entrega de premis.

Categories
- Junior dones i homes: per a participants entre 18 i 20 anys.
- Promesa dones i homes: per a participants entre 21 i 23 anys.
- Sènior dones i homes: per a participants entre 24 i 39 anys.
- Veterà dones i homes: per a participants entre 40 i 49 anys.
- Màster 50: dones i homes: per a participants entre 50 i 59 anys.
- Màster 60: dones i homes: per a participants de més de 60 anys.
- Local: dones i homes residents al municipi de Capdepera.Desenvolupament
La prova es desenvoluparà sota l’observació dels tècnics d’esports de l’ajuntament de Capdepera, el personal del club col·laborador, policia local i protecció Civil, que farà complir el reglament: Refrigeri final i entrega de premis a les 13:00 h. Premis pels tres primers classificats de la general i pels guanyadors de les diferents categories, que no seran acumulables. Tots els participants tindran un recordatori de la cursa.Limitacions
El participant ha de dur el dorsal ben visible durant tota la cursa i seguir l’itinerari marcat sense sortir-se’n del mateix (no es permeten les dreceres). Hi haurà dos punts d'avituallament líquid i fruita. No es permetrà treure cap tipus d’aliment fora de la zona d’avituallament.
L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, encara que intentarà evitar- los.
Hi haurà un grup de tancament de cursa que realitzarà el recorregut caminant a bon ritme. Es veuran obligats a deixar la cursa tots aquells participants que siguin superats per aquest grup de tancament.

L’organització es reserva el dret de modificar el recorregut o suspendre la cursa si les condicions meteorològiques així ho a consellen. Els participants seguiran les instruccions que els siguin donades per l’organització, estant obligats a retirar-se si qualque responsable de la prova així els ho indica.