Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 1129

Dissabte 17 i Diumenge 18 a les 18 hores: MASCOTAS
Diumenge 18 a les 20 hores: JULIETA (Candidata Espanyola a l’OSCAR)

 

Dissabte 17 i Diumenge 18 a les 18 hores:

MASCOTAS

Durada: 90 Minuts
Versió: DIGITAL HD - En castellà
Gènere: Animació
Entrada: 5 € 

SINOPSI

En un apartament de Manhattan, la vida de Max com a mascota corre perill quan la seva propietària porta a casa a un altre gos anomenat Duke, amb qui Max aviat té les seves diferències. Però ambdues mascotes han de deixar enrere la seva rivalitat quan s'assabenten que un adorable conill blanc està reclutant a un exèrcit d'animals domèstics que han estat abandonats, decidits a venjar-se de tots els animals domèstics feliços i dels seus amos.

TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=lcrroI4bBf8

Diumenge 18 a les 20 hores:

JULIETA (Candidata Espanyola a l’OSCAR)

Durada: 96 Minuts
Versió: DIGITAL HD - En castellà
Gènere: Drama
Entrada: 5€

SINOPSI

Quan Julieta és a punt d'abandonar Madrid per anar-se a viure a Portugal, es troba per casualitat amb Bea, una antiga amiga de la seva filla Antía, de la qual no sap gens des de fa anys. Bea li explica que va veure a Antía en el llac Como, a Itàlia, i que té 3 fills. Atordida per la notícia, Julieta cancel·la el seu viatge a Portugal i decideix escriure sobre la seva filla, des del dia en què va conèixer al seu pare durant un viatge amb tren.... Una història de dones sobre el dolor, la culpa i la pèrdua.

TRÀILER:  https://www.youtube.com/watch?v=JMzSwT4jNxwAixí mateix us informam que la pel·lícula Cafè Society de Woody Allen ha canviat de data de projecció: