Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 2733
PER UNA CAPDEPERA VERDA. 
CALA AGULLA

Jornades de neteja del bosc de Cala Agulla


Dissabte 14 i diumenge 15 de Desembre 2013.

   El projecte “PER UNA CAPDEPERA VERDA” és una proposta que realitza l’Associació Cultural Sa Solera Gabellina i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Capdepera com a principal organitzador i l’empresa Platges de Capdepera com a col·laborador.

Per altre banda també s’ha d’esmentar que comptarà amb el suport de la Conselleria de Medi Ambient de les Illes Balears i de Costes. El projecte consisteix en un conjunt d'activitats i/o jornades lúdiques i sense cap ànim de lucre amb l’objectiu principal de tenir cura diferents zones protegides del municipi de Capdepera, en aquest cas especial serà la neteja del bosc i la platja de Cala Agulla.

Zona d'actuació

   Mitjançant aquestes activitats, la Associació Solera Gabellina vol que totes les persones del municipi s'impliquin i participin per tal d’aconseguir que totes les zones protegides i no protegides de Capdepera, amb les seves respectives cales, estiguin netes. Una neteja de la massa forestal, una neteja de residus orgànic i inorgànics, una neteja de fems, etc... Per així poder prevenir possibles incendis.

A més a més ens agradaria recuperar el paisatge de vegetació que hi havia fa uns anys i es vol aconseguir que la imatge del nostre poble, dels nostres boscos i les nostres platges siguin molt millors que les actuals. Per que tota persona que vingui a visitar el municipi de Capdepera, tant el turista com la pròpia gent del municipi gaudeixi dels nostres paisatges i d’una Capdepera verda i no negra.

 SI VOLS COL·LABORAR CAL APUNTAR-SE O BE PER UN MISSATGE PRIVAT AL  FACEBOOK DE LA SOLERA O BE AL LLISTAT QUE PODRAS TROBAR A CA’N PATILLA, A CA’N BUTI, A L’AJUNTAMENT O AL CENTRE CAPVERMELL.

 

LES TRES FEINES QUE ES VOLEN FER.

- Neteja de la massa forestal. Tala, poda i neteja d’arbres.

- Neteja de residus orgànics, inorgànics i fem.

- Transport dels residus i crema de la neteja forestal.


   Reunió amb Conselleria de Medi Ambient de Palma i Departament de Medi Ambient Ajuntament de Capdepera. Acord de la zona de treball i de les tasques a realitzar.

 
IMATGES I FEINES

Neteja de les voreres dels camins:


Neteja del sotabosc


Tala i poda del pinar en mal estat


Nota de redacció
  Des de Cap Vermell felicitam a Sa Solera Gabellina per aquesta iniciativa, desitjant que sigui tot un èxit i alhora ens posam al seu costat per ajudar a la màxima difusió de les jornades. Es tracta, sens dubte, d'un projecte engrescador i ambiciós, que esperem compti amb el recolzament de la ciutadania i que, en la mesura de les seves possibilitats, la gent col·labori.

Com hem dit PER UNA CAPDEPERA VERDA. CALA AGULLA és una iniciativa de Sa Solera Gabeillina i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Capdepera i Platges de Capdepera SL.