Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 2406
L'assemblea de docents manté la convocatòria de vaga per dia 16 de setembre, davant la manca de voluntat negociadora de la Conselleria




Dilluns, dia 9 de setembre a Sineu, se celebrà una multitudinària assemblea a  per a preparar les mobilitzacions i  la vaga de dia 16 de setembre.

L'Assemblea de Docents insisteix en promoure assemblees a tots els centres i participar a les  reunions informatives per als pares i mares d'alumnes organitzades per la FAPA per a informar a les famílies. 

Quant a la mobilització, dia 13 el professorat vestirà de verd i, abans de començar l'horari lectiu, informarà fora dels centres a les famílies sobre els motius de la vaga. Encara que el Govern voldrà donar una imatge de normalitat, s'ha consensuat actuar sota el lema de "Avui no és un dia normal".

Una vegada començada la vaga, els docents es concentraran cada dia a la porta dels seus centres, informant als companys i les famílies, i es faran les reunions necessàries per seguir organitzant la vaga als centres. En concret dia 16 s'ha previst una concentració unitària amb els sindicats davant el Consolat de Mar a les 12 hores.

 Demà horabaixa tindrà lloc una reunió a la UIB per organitzar pròximament una gran mobilització de la comunitat educativa i la societat civil per donar suport a la vaga.

Per acabar, dir que els portaveus de centres destacaven que a les assemblees de centre celebrades avui ha augmentat la participació i la intenció de la gent a anar a la vaga ( possiblement per l'actitud de la Conselleria d'Educació imposant el TIL per Decret Llei,  i la deficient gestió de la crisi de la consellera).

Pel que fa a les escoles de Capdepera sabem que a s'Alzinar hi haurà una reunió abans de dia 13 per  valorar la participació a la vaga indefinida prevista per dia 16. De s'Auba i l'IES no tenim noticia que s'hagi fet cap assemblea de de centre, però al llarg d'aquesta setmana se podria celebrar. 

El que sí ens han informat és que les APIMES dels centres de Capdepera tenen previst fer una assemblea informativa que encara s'ha de concretar.

Us mantindrem informats

Ajuntaments que han rebutjat el TIL, entre els quals es troba Capdepera
 




Informació elaborada a partir de la
NP de l'assemblea de docents i Crida