El gimnàs Lionic estrena unes renovades instal·lacions, amb una jornada de portes obertes





S'han canviat tots els aparells de musculació i reorganitzat els espais, ampliant l'oferta de classes amb monitors


El passat dissabte, 221 d’abril, el Gimnàs Lionic de Sa Font de Sa Cala va organitzar  una Jornada de portes obertes, a les que estava convidat tot els qui volgués passar un matí esportiu, independentment de ser o no soci del gimnàs.



A més de la presentació de les classes dirigides que du a terme el gimnàs, s’aprofità per a donar a conèixer les noves “màquines” de musculació que s’han adquirit recentment i que ha suposat una renovació total de l’equipament i instal•lacions.



La jornada va començar amb el ball i alegria de la classe impartida per  Jodie Smith professora titulada en la Escola Oficial de Zumba.  Continuà amb l’ Step i l’Iron Fit de Gerry, per a seguir amb   Tonificació dirigida per  Núria, i l’ Spinning® i CrossFit® amb  Ismael.



La jornada  acabà amb un relaxant  ball  d’acomiadament a càrrec de na Gerry, Núria i Ismael, inspirat en els moviments de Pilates y BodyBalance®, amb el que es va posar punt i final a tres hores plenes d’esport, salut i bona energia!!!



Cal agrair la col•laboració dels assistents per la seva participació activa, en les classes  i per aportar plats del variat buffet que es preparà per a reposar forces. Gràcies a tots la jornada  va resultat tot un èxit,.



Us deixam algunes imatges més de la jornada...