Des de PSM-Entesa volem felicitar els alumnes
de l'IES Capdepera que fa pocs dies penjaren
un llaç a la porta del centre.







Pel que fa a la campanya “Enllaça't”, consistent a penjar llaços tant a edificis públics com a cases particulars, des del PSM-Entesa volem informar que ja hem presentat una moció davant l'Ajuntament perquè aquest s’hi adhereixi com a institució. Si surt endavant la proposta, que serà discutida en el proper Ple del mes de maig, l’actual edifici de Ajuntament lluirà un llaç amb els colors de la senyera per mostrar el seu suport a la defensa de la llengua pròpia davant els atacs que està sofrint.


En aquest sentit, des de PSM-Entesa volem felicitar els alumnes de l'IES Capdepera que fa pocs dies penjaren un llaç a la porta del centre, tal i com ja han fet molts altres centres educatius de Mallorca.


Per altra banda, en el mateix Ple també es dicutirà una altra moció, també presentada per PSM-Entesa, per a prohibir l’actuació de circs amb animals a Capdepera, proposta que ja ha estat acordada per un bon nombre de consistoris mallorquins amb l’objectiu de garantir la dignitat dels animals que solen formar part d’aquests espectacles.

 

PSM-Entesa Capdepera