Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2319

Agraïment,

felicitacions

 i anàlisi


L'assemblea d'Esquerra Unida de Capdepera vol, en primer lloc, agrair a totes les persones que ens han votat pel suport i la seva confiança. Així com expressar la nostra enhorabona i el nostre agraïment a aquest mitjà de comunicació pel tracte d'equitat que ha tingut amb nosaltres, pel que fa als altres partits polítics mes grans, sense oblidar a Radio Capdepera i a la Televisió de Mallorca, on molts companys no van voler signar el repartiment dels espais per als diferents partits polítics i així i tots ens han deixat el mateix temps, en alguns programes.

Felicitar als partits que han pujat al nombre de regidors PSOE, UCAP i PSM.

Naturalment estam tristos amb el resultat obtingut malgrat que les nostres expectatives no eren molt bones a causa dels últims esdeveniments pel que fa al partit a nivell de Balears i també a nivell local, on hem hagut de començar, el seu re fundació des de zero.

Considerem que el poble, evidentment, ha valorat negativament, el treball fet per la coalició on formàvem part i alhora tindrem que fer feina malgrat que estem fora de l’ajuntament per agafar força per a les properes.

Am la següent paràbola, veritable per cert, expressem la nostra opinió sobre el que ha triat la majoria a nivell del govern balear.

Fa uns mesos vaig haver d'anar a Palma per resoldre uns assumptes i passant per les portes del jutjat em vaig trobar amb un grup de periodistes en la porta, que segons alguns curiosos, esperaven l'arribada d'un alt càrrec implicat en un cas de corrupció. En la part esquerra de la façana,sobre la vorera, no gaire lluny de les escales que condueixen a l'entrada, hi havia un senyor major, amb una camisa blanca, neta, bé planxada, pantalons nets, el seu aspecte era de netedat. Aquest honorable senyor tenia davant d'ell una cistella amb un cartell que deia "solament necessito per poder menjar avui".


Salut i molt anys a tots els veïns de Capdepera.

Assemblea d’EU de Capdepera.