Els vídeos del canal de Cap Vermell a You Tube d'Alta Qualitat (HD)

Com haureu pogut comprovar i gaudir si teniu una connexió d'alta velocitat (1mega o més) des del mes de juliol els vídeos del Canal Cap Vermell de You Tube són del format 16:9 com la majoria de televisions. A un tamany de 640 x385 pixels. D'aquesta manera vos oferim un material de més qualitat i podeu gaudir d'una major resolució de visionat. Són molts els qui ja ho havien notat i ens havien felicitat.

Com podeu veure a l'imatge següent els vídeos es poden visionar en una escala de qualitat des de 240 pixels, 360, 480 i 720 (aquesta darrera és la marcada com HD -alta deficinió-)



Aprofitam que parlam de You tube per dir-vos que ja fa més de tres anys que penjarem el primer, en concret dia 1 de juliol de 2007. Avui són més de 435 vídeos penjats i més de 150.000 reproduccions en total.

Aquestes dades suposen estadísticament haver-vos oferit 1 vídeo cada 3 dies i una mitja de 345 reprodicions de cada un. Ara ja sabeu lo mentideres que són les estadístiques perquè el vídeo amb més reproduccions en porta exactament 5858.

Sincerament mai ens haguéssim pensat aconseguir tanta repercussió. I des de la responsabilitat que el fet suposa sols comunicar-vos lo contents que estam i donar-vos una vegada més les gràcies.