Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2364

El dimecres 9 de juny es va celebrar la cloenda i el lliurament de guardons de la novena edició del Premi Web. La celebració va tenir lloc al Castell de Bellver i comptà amb l'assistència d'unes 300 persones. L'acte va incloure una visita al recinte, un concert d'Oliva Trencada, el lliurament de premis i un aperitiu de productes de la terra.











Le webs guanyadores són:

L'Associació Xeremiers de Muro – Es Reguinyol va obtenir el premi a la millor web de la categoria ART I CULTURA i va recollir el premi Toni Serra.

L'IES Na Camel·la va obtenir el premi de la categoria CIÈNCIA I EDUCACIÓ i els professors Magdalena Duran i Antoni Mas varen recollir el premi.

BalearsNews va obtenir el premi de la categoria COMUNICACIÓ i va recollir el premi Javier Díez.

Retols Lowcost va aconseguir el premi de la categoria ECONOMIA I EMPRESA i va recollir el premi Pep Llabrés.

Windfornells va rebre el premi de la categoria ESPORT i en nom del gerent de Windfornells, qui no va poder assistir a l'acte, va recollir el premi Elena Vera de BalearWeb.

El Consorci Riba obtingué el premi de la categoria GOVERN I POLÍTICA i va recollir el premi Pedro Ramis.

El premi de la categoria MEDI AMBIENT es va lliurar a Biel Perelló.

El premi de la categoria PERSONAL a Climent Picornell.

Finalment, Xítxeros amb empenta obtingué el premi de la categoria SOCIETAT i va recollir el premi Miquel Ferrer.

Pel que fa als premis absoluts, BalearsNews va obtenir el Tercer Premi, Xítxeros amb empenta el Segon Premi i l'Associació Xeremiers de Muro – Es Reguinyol assoliren el Primer Premi absolut.



L'Associació Cap Vermell se sent molt contenta de participar en aquest concurs amb més de 250 webs íntegrament en català, prova de la força de l'idioma. Som finalistes amb la web més votada de la difícil categoria de comunicació a nivell de les Illes Balears. Hem pogut contrastar la nostra web (que és la vostra -de tots els qui la llegiu-) i ens queda un llarg camí per aprendre. Vos recomanam que visiteu les webs guanyadores perquè ho paga. I just és felicitar-les i donar-los l'enhorabona.

Ah, i, evidentment, gràcies altre cop a tots els qui ens heu votat. I, als polítics, no faceu massa cas a na Maria per sa cuina.