Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2469
     El proper dimecres 2 de setembre reprenem les activitats per a nins i nines “JUGUEM JUNTS” a Cas Padrí.
   Ens agradaria que es creàs un grup de nins/es que setmana rere setmana participassin en els tallers i poguessin aprendre, juntament amb els pares i amb la mare natura, a tenir consciència del món on vivim.


 
Aquest setembre tractarem el tema del RECICLATGE amb les següents activitats:
   - DIES 2 I 9: ¨CONSTRUÏM UN CONTENIDOR ANIMAT”.
   - DIA 16: ¨BERENAM I FEIM INSTRUMENTS”.
   - DIES 23 I 30: ¨DE PASSEIG PER LA VILA I CREACIÓ DE TITELLES

Tots els dimecres a les 16:30 h. a CAS PADRI (C/Nou, 5 Capdepera)

Nins/es de 2-3 A 6 ANYS ACOMPANYATS PELS PARES.
Nins/es de 7 A 12 ANYS AMB O SENSE PARES.

   Aquestes activitats estan organitzades per les associacions “tuatu” i “Sueños de Colores” i subvencionades per Caixa Colonya - Estalvi ètic. (Demanem una col·laboració de 1 € per nin i activitat per cobrir despeses imprevistes)
 
  Us hi esperem!

  Si us plau, confirmeu assistència per mail o per telèfon al 971 81 94 80

   “Des de l’associació tuatu creiem que els nins i nines són els que amb les seves accions futures definiran la relació entre la terra i la humanitat.  D’ells depèn que es doni una relació d’equilibri que ens permeti continuar vivint en harmonia en aquest planeta. Una verdadera sensibilitat cap a la naturalesa ha d’iniciar-se a la primera infància. Avui en dia la humanitat es troba separada del món natural, i encara que molts dels adults ens trobem compromesos amb la causa mediambiental, ens falta assumir una responsabilitat activa. Saber que la natura ha de ser respectada no és suficient. Aquest coneixement ha d’impregnar la nostra voluntat i això és quelcom que els nins/es poden aprendre molt millor que els adults. Els nins/es poden sentir-se part del cicle natural, poden identificar-se amb les plantes i els animals del seu entorn, i ser capaços de d’aprendre gradualment que les persones tenim una responsabilitat cap al món natural".

Image