Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2421
 Hola a Tots/es,
   Us enviem aquest mail per informar-vos que aquest dimecres 8 de juliol comencem les activitats per a nins i nines a Cas Padrí.






   “Des de l’associació tuatu creiem que els nins i nines són els que amb les seves accions futures definiran la relació entre la terra i la humanitat.  D’ells depèn que es doni una relació d’equilibri que ens permeti continuar vivint en harmonia en aquest planeta. Una verdadera sensibilitat cap a la naturalesa ha d’iniciar-se a la primera infància. Avui en dia la humanitat es troba separada del món natural, i encara que molts dels adults ens trobem compromesos amb la causa mediambiental, ens falta assumir una responsabilitat activa. Saber que la natura ha de ser respectada no és suficient. Aquest coneixement ha d’impregnar la nostra voluntat i això és quelcom que els nins/es poden aprendre molt millor que els adults. Els nins/es poden sentir-se part del cicle natural, poden identificar-se amb les plantes i els animals del seu entorn, i ser capaços de d’aprendre gradualment que les persones tenim una responsabilitat cap al món natural.”
   Ens agradaria que es crees un grup de nins/es que setmana rere setmana participessin en els tallers i poguessin aprendre juntament amb els pares i així créixer tots junts!

- De 17 a 18 h. TALLERS PER NINS/ES DE 2-3 A 6 ANYS,
 ACOMPANYATS PELS PARES.
´
- De 18 a 19:15 h. TALLERS PER NINS/ES DE 7 A 12 ANYS,
AMB O SENSE PARES.

  Aquest dimecres començarem amb la creació de dos personatges, amics de Gaia, que ens ajudaran durant tots els tallers. Els hi posarem nom i començarem a jugar amb ells! 

 Us hi esperem!
 Si us plau, confirmeu assistència per mail o per telèfon al 971 81 94 80 / 646091274

Associació Tuatu
Visita nuestra web www.tuatu.org