Dia 7 de febrer publicàrem Cap vermell proposa... i l'Ajuntament disposa on deiem que "...si hi ha un nom lleig per a un edifici públic que està destinat a ser el centre cultural i turístic de Cala Rajada, aquest nom és SALA MULTIUSOS.

Dia 22 de febrer l'article tenia per títol: ENQUESTA: Sala Multiusos on publicàvem els resultats de la primera enquesta al respecte: T'agrada el nom de SALA MULTIUSOS per a l'edifici que es construeix a Cala Rajada? 

Dia 14 de març ja proposàvem un nom fruit de l'enquesta Quin nom t'agrada més per al nou edifici municipal de Cala Rajada? 

Entre i entre es va presentar el projecte de l'edifici i diversos polítics i fins i tot l'arquitecte consideraren, des dels micròfons de Capdepera Ràdio, que no era el nom més adequat i si més no a ells no els agradava. Cap es va mostrar d'acord amb la denominació actual.

Al cap d'un mes, en concret dia 20 d'abril, l'associació Cultural Cap Vermell presentà una instància al registre municipal en què demanàvem que d'acord amb el Reglament Municipal de Participació Ciutadana, la proposta de Cap Vermell es dugués a Ple i se sotmetés a votació.

Han passat dos mesos, les obres continuen a bon ritme. I del nom? Pensau que ens han contestat? Potser tenen massa feina, o no hem coincidit gaire. Sols  una dada: Des de dia 20 d'abril hem rebut 115 correus amb comunicats, notícies o convocatòries municipals. Cap al respecte del que parlam.

No mereixem els ciutadans una mica més d'atenció? No era tan important la gestió del dia a dia i atendre les inquietuds de la gent?




Image
Les obres a dia d'avui.