DIADA INTERACTIVA A CALA RAJADA


L’ajuntament de Capdepera, junt amb l’empresa sense ànim de lucre Ateneu Alcari, amb el patrocini del departament de Benestar Social del Consell de Mallorca, han dut a terme una Diada Interactiva a Cala Rajada, el divendres dia 17. Uns 150 nins entre 10 i 17 anys, de les diferents Escoles Vives de  la comarca, han gaudit d’un matí d’esport a l’aire lliure. La diada, anomenada Mou-te!, s’ha centrat en l’esport i s’han jugat partits de futbet, s’ha fet escalada i ‘skite’, entre altres activitats esportives.

La Diada Interactiva és el primer cop que és du a terme a Cala Rajada, encara que ja ha tingut lloc a altres municipis. Les activitats s'han desenvolupat a sa Gravera perquè "és una zona multiesplai que permet fer esport a l’aire lliure", segons ha comentat l’educadora de Cala Rajada, Mª Antònia Fuster.

Des de l’Ajuntament hi han participat les regidories de Serveis Socials, Esports i Sanitat, a més de la Brigada i la Policia, aportant tots els recursos necessaris per a aquesta cita.

Les Escoles Vives que s’han concentrat aquest matí a Cala Rajada són les de Santa Margalida, Ca’n Picafort, Port de Pollença, Sant Llorenç, Son Carrió, Sa Coma i Cala Rajada. Ha començat a les 9 del matí i s'ha perllongat fins a les 15 hores, després de l’entrega de trofeus de les diferents competicions que s’han jugat.

S’ha decidit fer-la durant les vacances de Setmana Santa perquè els nins poguessin assistir-hi i perquè el temps acompanya.