Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1271
 “Més per Capdepera presenta la seva candidatura en un ambient festiu i amb la idea que el pròxim 28 de maig hi hagi un canvi en el nostre municipi” Núria García




El passat dissabte 22 d'abril, en el Centre Cap Vermell, Més per Capdepera va presentar la seva candidatura davant un nombrós públic que va gaudir de l'acte. La presentació va ser a càrrec de Toti Fuster i Biel Bisquerra, que anaren citant els integrants de la llista. Aquesta, en les seves deu primeres posicions, compta amb un bon grapat d'incorporacions de gent jove.

Algunes de les persones que formen part de la llista feren breus intervencions, com ara en Yannick Wilken, parlant de cultura; na Maria Vives, sobre la situació de Capdepera poble, o en Joan Campins animant la gent jove a participar en política i deixar sentir la seva veu.
 

Però el gran moment de l'acte va arribar amb la intervenció de la candidata a batlessa, Núria Garcia, qui va fer un emotiu i convincent discurs que va agradar molt als assistents. De fet, els aplaudiments varen interrompre les seves paraules en distintes ocasions. La cap de llista va repassar els problemes més greus que pateix el nostre municipi i va enumerar tota una sèrie de propostes en matèria de manteniment i neteja, de sostenibilitat, de revitalització de Capdepera poble, de recuperació de la democràcia perduda o en defensa dels serveis públics, entre d'altres. Núria Garcia va incidir en el fet que ha arribat l'hora del canvi a l'Ajuntament i que Més per Capdepera és l'opció més preparada i il·lusionada per governar aquest poble.
 

Finalment, per tancar l'acte, varen intervenir Maria Ramon, batlessa d'Esporles i número dos a la llista de Més per Mallorca al Parlament, i Jaume Alzamora, candidat de Més al Consell Insular. Tots dos varen remarcar la importància que els ecosobiranistes tenguin la major força possible per fer polítiques d'habitatge, de protecció del territori i de la llengua o per lluitar contra la massificació. L'esdeveniment va acabar amb un refrigeri compartit pels assistents.
 



La llista completa que presenta Més per Capdepera a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig estarà formada, per aquest ordre, per Núria Garcia, Mireia Flaquer, Margalida Bisquerra, Joan Campins, Yannick Wilken, Pilar Díaz, Victòria Piñol, Toni Carles Melis, Chico Vergara, Aina Esteva, Pere Fuster, Paco Galian, Francesc Vives, Berta Liesegang, Maria Vives, Maria Orts, Mateu Garau, Victòria Martínez, Miquel Flaquer, Pep Terrasa i Magdalena Nebot.  
 

Més per Capdepera