Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 997
Rafel Fernández: “Torn a presentar la meva candidatura a la batlia de Capdepera perquè som l’únic partit que podem garantir el futur que necessita Capdepera”

 

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, han acompanyat a Rafel Fernández en l’anunci de la seva candidatura a la batlia de Capdepera

El secretari general de l’Agrupació Socialista de Capdepera i actual batle del municipi, ha anunciat davant militants i simpatitzants del PSIB-PSOE que tornarà a presentar la seva candidatura a la batlia perquè “som l’únic partit que podem garantir el futur que necessita Capdepera”.

Fernández ha començat el seu discurs posant en valor la feina feta aquests anys des de l’Ajuntament posant a l’abast de la ciutadania diferents ajudes. “Som un municipi molt turístic, la pandèmia ens va afectar, però vam actuar ràpidament perquè les famílies, els treballadors i treballadores i les empreses notessin el menys possible la crisi” ha declarat Fernández.

A més, ha destacat algunes de les accions dutes a terme com el Projecte Millora. Fernández ha comentat que van poder actuar de la manera més ràpida i efectiva gràcies a “les ajudes que vam rebre del Consell de Mallorca presidit per Catalina Cladera, el govern balear presidit per Francina Armengol i el govern estatal presidit per Pedro Sánchez”.

Un dels projectes que ha citat Fernández durant el seu discurs és la plaça pública que es construirà a Cala Rajada davant l’església parroquial. “És una demanda històrica del nostre municipi que hem pogut executar gràcies a l’ajuda del Consell de Mallorca, a través del Consorci Borsa d’Allotjaments Turístics (CBAT)” ha assenyalat Fernández.

En l’anunci de la seva candidatura, Fernández també ha parlat d’alguns dels objectius principals que té per Capdepera: “volem reforçar els serveis socials, el cuidat dels més majors i dels més petits, fer feina perquè els veïnats i veïnades de Capdepera tenguin facilitats per conciliar la vida familiar i laboral”. A part, Fernández ha ressaltat que centraran les seves polítiques en cuidar el tema mediambiental, lligat amb el turisme i l’esport. En l’àmbit urbanístic, “acabarem amb les dotacions de serveis” ha comentat Fernández.

Finalment,  el secretari general de l’Agrupació Socialista de Capdera i batle del municipi, Rafel Fernández, ha volgut tenir un missatge d’agraïment per a tota l’Agrupació i els regidors que l’han acompanyat. Ha tengut una menció especial per Fernando, president de l’Agrupació “gràcies a Fernando pels seus consells i per participar activament amb l’Agrupació”.

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca i presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha estat present en la presentació de la candidatura de Rafel Fernández a la batlia de Capdepera i ha fet incís en “la valentia i coratge” de Fernández per voler tornar a presentar-se. “En Rafel ha fet molt bona feina i sempre ha posat per davant el bé del municipi. Capdepera està en molt bones mans” ha dit Cladera.

Cladera ha explicat que “ara és el moment de fer feina de valent i explicar a la ciutadania tot el que hem fet com la pujada de les pensions un 8,5% o la pujada del salari mínim. Som l’únic partit que pot garantir el futur d’aquesta terra. Tenim molt bons equips i moltes ganes”.