Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1071
 No podem consentir que les famílies amb nins en edat pediàtrica s’hagin de desplaçar a altres municipis per a l’atenció d’urgències i no puguin dur a terme les revisions dels seus fills”








 

 El Partit Popular denuncia que a partir d’avui el centre de salut de Capdepera i el de Cala Rajada no tenen pediatra. El portaveu ‘popular’ a l’Ajuntament gaballí, Paulino Faba, explica que “els dos que hi havia estan de baixa i la conselleria de salut, de moment, no els ha substituït”

El popular assegura que “no podem consentir que les famílies amb nins en edat pediàtrica s’hagin de desplaçar a altres municipis per a l’atenció d’urgències i no puguin dur a terme les revisions dels seus fills”. 

Faba atribueix aquest fet a “la manca de gestió i planificació del Govern d’Armengol” i critica que “el batle Rafel Fernández no defensi els drets dels veïnats del seu municipi i reclami a la seva companya de partit el que els hi correspon”. “Amb la salut de la gent i manco dels més petits, no s’hi juga”, ha conclòs. 

 Dijous, 29 de desembre de 2022.