Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1246
Des del Col·lectiu Esperit Feminista hem començat una campanya de Nadal "Aquestes festes, romp amb els estereotips i rols de gènere"


Cada vegada queda menys perquè el pare Nadal i els Reis Màgics d'Orient arribin! Per això, des d'Esperit Feminista hem iniciat la campanya de Nadal "Aquestes festes, romp amb els estereotips i rols de gènere" per recordar que els nins i nines tenen dret a jugar lliures de sexisme.
Aquesta campanya es basa en l'estudi "Publicitat i campanyes nadalenques: promoció o ruptura amb els estereotips i rols de gènere?" publicat el passat mes d'octubre per l'Institut de la Dona i per a la Igualtat d'Oportunitats, que forma part del Ministeri d'Igualtat. Hem aprofitat aquesta investigació i posterior campanya impulsada pel mateix institut per reflexionar sobre la construcció del gènere en la infància a través de les juguetes en època de festes nadalenques.
Vos feim arribar la primera imatge de la campanya i durant les pròximes setmanes anirem compartint diferents continguts al voltant del gènere, la infància, les juguetes i el sexisme a les nostres xarxes socials: Facebook i Instagram. Estigueu atentes i aquestes festes assegurem a les nines i nins de Capdepera que puguin #jugarsensesexisme!


Esperit Feminista