Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1634
La imatge de l'estiu de Capdepera és per a les aigües transparents de la costa i les persones gaudint del bon temps

La seu de l'Associació Hotelera de Capdepera ha estat l'escenari de les deliberacions del jurat del concurs d’Instagram #*unveranoencapdepera. Una iniciativa, a través de la qual, l'organització ha volgut promocionar l'activitat d'oci en el municipi del llevant de Mallorca. 

Hem tingut 176 instantànies que ens han servit per a constatar que Capdepera ofereix una infinitat de possibilitats per als seus visitants. Ens han arribat propostes de platja, d'excursions, de submarinisme, de gastronomia, de patrimoni…”, ha dit Joan Ferrer, president de la patronal. El comitè, a part del president, ha estat format pels membres de l'associació, Pau Nicolau i Daniel Vaquer, i pels empresaris locals, Miquel Moyà i Frank Scheltzke.



El primer premi ha estat per a la foto de @ainhoz d'una cala del municipi on es poden veure les diferents tonalitats de la mar en comparació amb les muntanyes pròximes. Aquesta participant podrà gaudir d'un sopar per a dos en el restaurant Wikiki. 




El segon premi ha correspost a @jsllabata, qui ha presentat una foto d'un grup de persones gaudint, en la mar, d'un capvespre d'estiu. El participant podrà gaudir d'un desdejuni per a dues persones en la cafeteria restaurant Noah’s. 







Finalment, el tercer premi ha correspost a @intense_travel qui també amb la seva fotografia ha subratllat la impressionant costa de Capdepera i el seu entorn. Aquest participant podrà gaudir d'una típica senalla de llata, tradicional del municipi, del comerç local Son Pocapalla.






Cal recordar que des de l'associació s'està treballant per a la promoció de Capdepera en diversos àmbits. “Pensem que donada la situació actual, hem de sumar, i el nostre objectiu és promocionar el municipi per a millorar l'economia local”, ha comentat Ferrer. De fet l'associació està treballant en la creació de diverses campanyes per a captar visitants a través de les xarxes socials.


Hem entrat a la web i realment les fotografies són espectaculars. Enhorabona a tots els participants!