Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1585
El PP de Capdepera demana al batle que aclareixi "urgentment" el procés de contractació de les obres del passeig de Cala Rajada







Fotografia d'arxiu

 

Dimarts, 30 juny 2020.- El Partit Popular de Capdepera demana al batle, Rafel Fernández (PSOE) que aclareixi "urgentment" el procés de contractació del Passeig Marítim de Cala Rajada "ja que hi ha moltes ombres en com ho ha gestionat i segueix sense donar explicacions clares en aquest sentit. I molts menys a les explicacions que dona a la revista municipal on explica que és l,unica de les 3 que compleix els requisits, cosa que no surt reflexada a cap document de l'expedient.

El portaveu del Grup Popular Municipal, Paulí Faba, destaca que "per descomptat que arreglar la zona més afectada per la borrasca Glòria ha de ser una prioritat però no entenem que hagi donat a dit les obres a la mateixa empresa que li construeix ca seva".

Per tot això, Faba incideix en que "esperam que tot s'aclareixi aviat perquè Capdepera no se segueixi veient relacionat amb titulars que no són gens favorables per al nostre municipi, especialment afectat econòmicament per la tempesta i per la pandèmia del Covid-19. A la vida política no només s’ ha de ser honrat, sinó semblar-ho", conclou.