Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2730

Els grups polítics de Més, Partit Popular i Unides Podem a l'Ajuntament de Capdepera volen manifestar que és inacceptable i poc ètic que el Batle donàs a dit i sense concurs les obres d'emergència del Passeig Marítim de Cala Rajada a la mateixa empresa que li fa la reforma de ca seva



El passat mes de març, l'equip de govern de Capdepera va adjudicar directament i sense concurs les obres d'emergència del Passeig Marítim de Cala Rajada a una empresa de Capdepera. Aquestes obres costaran de moment més d'1.200.000 € als ciutadans del municipi.

 Durant aquestes darreres setmanes, molts de ciutadans del municipi han mostrat la seva indignació als representants dels partits de l'oposició pel fet que aquesta mateixa empresa està duent a terme des de fa setmanes la reforma de l'habitatge habitual del batle de Capdepera, coincidint amb l'adjudicació de les obres del Passeig Marítim per la via d'emergència. Aquesta empresa també ha realitzat altres obres menors a diverses instal·lacions municipals.

Els partits que estam a l'oposició a l'Ajuntament de Capdepera volem manifestar que aquest fet, amb independència que sigui legal, és inacceptable i poc ètic. La vida política, i més en l'actual situació de crisi social i econòmica, reclama la màxima exemplaritat dels càrrecs públics. Situacions com aquestes, en les quals es mesclen de manera tan confusa l'activitat privada i la contractació pública, provoquen l'alarma entre la gent i una enorme desconfiança cap a la classe política, més en un cas on s'han adjudicat unes obres per la via d'emergència, sense seguir els tràmits habituals de contractació, a l'empresa de confiança del primer edil.



Aquests fets, repetim, tant si tenen una justificació legal com si no la tenen, són moralment reprovables. Per això reclamam al batle la màxima transparència en aquesta qüestió.

 Tots aquests fets aconsellarien la suspensió de les obres per a verificar que tot allò que s'està fent en el Passeig Marítim obeeix a raons d'emergència, però entenem que això suposaria perjudicar la gent del poble. Per tant, pensam que les obres s'han d'acabar i que siguin els òrgans competents els que comprovin que tot el que s'ha executat està justificat.

 

Més per Capdepera, Partit Popular i Unides Podem