Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1563
El dia 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, d'enguany serà especial. Les Biblioteques de Capdepera han preparat un programa per a celebrar-lo a casa. Us presentam les seves propostes, i un PDF  amb activitats de dibuixar i retallar pels menuts.

Cap Vermell farà la presentació del llibre de Biel Barona, "Re40 putes" a través de les xarxes (web i facebook de Cap Vermell), en directe a les 19 hores.

Us convidem a participar en la mesura de les vostres possibilitats.

Bon Sant Jordi 2020, des del confinament!















Carta de les biblioteques de Capdepera

Arriba una data molt assenyalada per les biblioteques, dia 23 d’abril, Sant Jordi i Festa del Llibre,

Al municipi de Capdepera ho celebràvem a la plaça de l’Orient de Capdepera.

Les biblioteques municipals organitzàvem i coordinàvem la diada i sortíem a la plaça, juntament amb la presència i col·laboració de tots els centres educatius (escoletes, escoles i institut), de la llibreria local, del Centre de Dia i de la Residència de Majors i les entitats com la Fundació Deixalles, Càrites...

Gràcies a tots, aquest dia es convertia en una festa que apropava els llibres i tot el relacionat amb ells, a tots els ciutadans del municipi.

Enguany, no podrà ser així per la situació en la qual ens trobam. Per aquest motiu al no poder celebrar la fira a la plaça l’haurem de celebrar a ca nostra.

Volem aprofitar per recordar-vos que les biblioteques no ens hem aturat i seguim amb la nostra tasca, encara que de forma diferent i per això si necessiteu res del nostre servei no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Vos adjuntam tres documents, un on vos explicam ls accions que volem dur a terme i per les quals vos demanam les  faceu extensives a tota la vostra comunitat, el cartell de la FIRA, i uns dibuixos per acolorir i per a retallar i muntar (aquests dos darrer agrair la col·laboració desinteressada de la il·lustradora Inma Peiró).

I demà seguiu-nos per les xarxes socials!





Aquí us podeu descarregar les làmines per pintar i retallar. Clicau l'imatge del cartell fet dissenyat per Inma Peiró.