Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1486
Campanya de la Federació hotelera de Mallorca d'agraïment i d'ànim
A través dels hastags #elsolvolveraabrillar #thesunwillshineagain #DieSonneWirdWiederScheinen



La campanya resalta l’actitud resistent, responsable i comprometida del sector hoteler que, una vegada que vol transmetre un missatge d’agraïment, es treballa internament quan es reactiva l’activitat.
Produït en anglès i alemany, està publicant difusió a través de les xarxes socials de la FEHM: Facebook, Instagram, Twitter, YouTube i Linkedin.
La FEHM ja ha traspassat els seus associats, xarxes de col·laboradors i grups d’interès per tal que es multipliqui la seva difusió i el missatge.

Sota el claim #elsolvolveraabrillar la FEHM llança una campanya per reforçar el compromís del sector hoteler per superar l'emergència sanitària.
"Encara que ara ens costi visualitzar-lo i desconeguem quin temps durarà aquesta situació, el que sí podem assegurar amb certesa és que #elsolvolveraabrillar ".

Amb aquest missatge l'FEHM vol agrair als equips humans de les empreses que formen part del seus col·laboradors, proveïdors, clients, mitjans de comunicació i tants altres grups d'interès que interactuen amb el sector i que els han acompanyat durant tot aquest temps, especialment durant aquests dies en els que, tot i la distància física, els ha sentit a prop.

Sense oblidar, per descomptat, tots els professionals que amb el seu esforç, fan possible el dia a dia durant la vigència de l'estat d'alarma.


Vídeo d'Universal Hotels / Canyamel


D'altra banda també hi ha iniciatives particulars, com l'Hotel Universal de Canyamel que ha publicat un vídeo fet pel personal i dedicat als seus clients,  recordant que cal cuidar-se i esperant trobar-los de bell nou quan passi la crisi crada pel coronavirus. Una excel·lent idea, molt ben realitzada.

We’ll see you soon in Mallorca!
#StayAtHome #DontCancelModify


Clicau per veure'l