Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1521
 "Només amb la col·laboració de tothom aconseguirem sortir d'aquesta situació, però estam segurs que ho farem."











Des de Més per Capdepera volem fer arribar el nostre ànim i suport, i sobretot les gràcies, a tota la gent que en aquests dies difícils, de crisi sanitària i de confinament, s'està deixant la pell perquè tots els ciutadans estiguin atesos: al personal sanitari que està atenent els malalts en una situació de saturació dels serveis, als qui fan feina en centres de venda d'aliments, a la Policia Municipal, a Protecció Civil i en general a tots els qui estan realitzant tasques bàsiques per a la població (netejadors/es, agricultors, pescadors, transportistes, etc.). Davant moments de patiment i de desesperació l'únic que podem fer és estar al seu costat.

També volem fer a saber a la gent del nostre municipi que els regidors de Més per Capdepera estan a la seva disposició per a qualsevol dubte que tenguin o ajuda que necessitin, sempre dins els límits de l'estat d'alarma en el que estam immersos. Hem demanat a l'equip de govern de l'ajuntament si tota la població del municipi en situació de risc o que requereix ajuda per a les seves necessitats bàsiques, com ara anar a comprar, està atesa. Estam a la seva disposició per col·laborar en l'organització de qualsevol ajuda.

Finalment demanam als ciutadans seguir les indicacions de les autoritats sanitàries i sobretot quedar a casa. Només amb la col·laboració de tothom aconseguirem sortir d'aquesta situació, però estam segurs que ho farem.

Més per Capdepera