Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1530
"S’ha de fer força conjunta perquè les ajudes de competència estatal arribin quan abans millor"


 









Tot el suport a l’equip de govern de l’Ajuntament en les reclamacions fetes al President del Govern espanyol, Pedro Sánchez, que avui (per 22 de gener)  ha visitat el Moll de Cala Rajada i el Passeig de Cala Gat, acompanyat per la Presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol.

La nostra regidora Pilar Díaz ha estat present avui a la visita oficial. Aquests dies hem vist de primera mà els danys ocasionats per la tempesta “Glòria” tant en infrastructures públiques com en negocis i embarcacions, a més de la ja coneguda situació de vulnerabilitat del port de Cala Rajada.

S’ha de fer força conjunta perquè les ajudes de competència estatal arribin quan abans millor, ateses les circumstàncies i la proximitat de la temporada turística. Si es prometen ajudes o si els mals s’han produit en zona de domini públic de Costes, no es pot tardar un any a fer-les arribar o a donar solució.

També volem agrair l’esforç de tot el personal que aquests dies ha estat a peu del canó (Protecció Civil, Policia Local, treballadors de l’Ajuntament, Bombers, Guàrdia Civil, etc...) així com als regidors que han estat damunt el terreny.