Comunicats de l'empresa encarregada de la projecció i del mateix Ajuntament


Des de l’Ajuntament d Capdepera se'ns han remès, per a la seva publicació, una comunicació de l’empresa   encarregada de projectar el “mapping” a la façana de l’antiga casa consistorial de la plaça des Sitjar, així com una nota del mateix Ajuntament.

Escrit de l’empresa de so Deejasgrup SL a l’Ajuntament de Capdepera

“Apreciat Ajunttament de Capdepera,

Us enviam aquest escrit posterior a la projecció realitzada per Miquel Picó la nit  de 25 d’agost com a cloenda de les festes de Capdepera, de la qual no estam gens contents, i per la qual la nostra empresa, juntament amb l’Ajuntament de Capdepera, ens sentim enganyats i estafats per l’artista MIQUEL PICÓ, responsable del contingut del vídeo.

El passat mes de juliol es va contractar l’artista Miquel Picó par a la realització del contingut a projectar dia 25 d’agost. L’artista va acceptar l’encàrrec i ens va enviar un guió dels 5 minuts de projecció, amb diferents elements de Capdepera i Cala Rajada. Se li va demanar que modifiqués unes petites fotos i afegís més continguts de Capdepera, als qual se’ls va donar el vistiplau.

Després de tals conversacions, l’artista no va tornar a mostrar el seu projecte, al·legant  que hi estava treballant i  que no podia enviar-ne més exemples per motius tècnics.

La nit del 24 d’agost es va realitzar un a prova de visionat i calibratge del projector a l’edifici, en la qual l’artista va arribar tard i va dur una foto de l’edifici per tal de ser projectada i prendre’n les mides exactes, tot indicant que continuava fent feina en el projecte i que no podíem veure el vídeo.

La nit del 25 d’agost vàrem començar a notar nerviosisme en l’artista, atès que havia d’arribar a les 20:00h i des d’aquella hora li telefonàvem perquè arribés i finalitzés les proves. En comptes d’arribar a l’hora acordada va comparèixer a les 23:30, just finalitzat el concert de la banda. I després d’haver establert les connexions i calibratges, va projectar el vídeo (en el que havia estat treballant  un mes i mig, suposadament)

El vídeo no tenia res a veure amb l’esbós que ens havia envaït, sinó que era molt més senzill i sense el contingut que el consistori li havia comant.

Després de la projecció, el pseudoartista MIQUEL PICÓ va reconèixer que el vídeo era lamentable, per no esmentar l’adjectiu utilitzat per l’artista. Aleshores, el mateix vespre se li va presentar una queixa formal, tant per part de l’empresa que va sonoritzar l’espectacle com pel consistori.

L’empresa Deejasgrup SL, es va encarregar de la posada en marxa del projector i el so de la vetllada, que va funcionar perfectament, i l’artista MIQUEL PICÓ, desafortunadament, no va estar a l’altura de de la situació i va presentar  que –com s’ha esmentat- no havia volgut mostrar prèviament ni a l’empresa ni a la representant  del consistori.

Davant aquests fets, seguim treballant per esbrinar els fets ocorreguts i per què aquest senyor va actuar d’aquesta manera.

Us enviarem totes conversacions i escrits mantinguts amb l’artista, avui mateix, perquè els pugueu analitzar

Atentament

Antonio Llobera Fernández

CEO dejaysgrup sl.

 


 

Comunicat de l’Ajuntament de Capdepera

Al voltant del mapping de fi de festes de Sant Bartomeu

Des de l’ajuntament de Capdepera, davant els fets ocorreguts, demana disculpes a tots els ciutadans i a totes les ciutadanes, assegurant que aclarirà els fets i en cap cas no hi haurà una despesa econòmica com a pagament d’aquest acte de cloenda de les festes de Sant Bartomeu.