Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1886
“Des de Més per Capdepera feim una valoració molt positiva dels resultats obtinguts a les eleccions municipals”











        

 

Des de Més per Capdepera no podem fer altra cosa que mostrar la nostra satisfacció pels resultats obtinguts a les eleccions municipals. Fa quatre anys semblava que s’havia assolit un èxit difícilment igualable, però aquest passat diumenge es varen superar els resultats en percentatge i vots, passant a ser la segona força política del municipi, una fita inimaginable no fa tant de temps. Volem agrair sincerament a totes les persones que han confiat en nosaltres, a qui farem tot el possible per no decebre en els pròxims quatre anys.

Aquests resultats tenen molt de mèrit atès que presentàvem una candidata nova, sense experiència política prèvia, i amb el treball que suposava donar a conèixer la seva persona. Això no obstant, na Núria Garcia ha il·lusionat molta gent, ha atret nous votants i assegura un lideratge sòlid a la formació.  I d'altra banda s'ha viscut l’efecte d’inèrcia de les eleccions generals i de concentració de vot cap al PSOE que s'ha donat a la majoria de municipis, i en especial als del Llevant mallorquí.

Inclús pensam que aquesta tendència tan favorable al PSOE que s’ha viscut pertot, Capdepera inclosa, no ha permès que Més per Capdepera aconseguís uns resultats encara millors. En tot cas, hem consolidat un grup ample de persones, algunes d’elles joves, que asseguren un futur esperançador per a l’agrupació. La nostra tasca serà eixamplar encara més la base en pròxims comicis.

Evidentment, hem de felicitar els guanyadors, el PSOE, que ha obtingut una clara victòria i uns molt bons resultats. Segons ja va manifestar el seu candidat en el debat electoral, confien governar en minoria, per tant el nostre paper serà, com a primer partit de l’oposició, de col·laboració en tot allò que es pugui consensuar i sigui positiu per al municipi, i de ferma però constructiva oposició en allò que s’allunyi dels principis bàsics que defensa Més per Capdepera, tal i com ja hem fet en aquesta passada legislatura.

Finalment, volem destacar dos aspectes més: els resultats de Més per Mallorca a Capdepera, pel que fa a les eleccions al Parlament i al Consell de Mallorca. Aquests resultats estan per damunt de la mitjana a la resta de l’illa, inclús sembla que superant el PP en els resultats al Consell, a les meses de Capdepera poble. En tot cas, no han estat un bons resultats a Mallorca i caldrà reflexionar i fer autocrítica. I d'altra banda, s'ha de destacar la baixa participació en el nostre municipi, un fet que ens ha de fer reflexionar a tots, sobretot als partits polítics.

 

Més per Capdepera