Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1934
"No deixar passar el temps"



Aquesta primera setmana d'octubre es va aprovar per sessió plenària la "modificació de crèdit" que havia estat destinada, al juny, al trasllat de la Policia local de Capdepera a l'edifici Cap Vermell de Cala Rajada.





Aquesta primera setmana d'octubre es va aprovar per sessió plenària la "modificació de crèdit" que havia estat destinada, al juny, al trasllat de la Policia local de Capdepera a l'edifici Cap Vermell de Cala Rajada.

Assumpte comptable per fer enrere la partida pressupostària que destina a la despesa de la reforma de l'edifici Cap Vermell per a l'acollida de la Policia local.
L'oposició, com havíem comentat el mes passat, havia aconseguit evitar que l'equip de govern municipal del PSOE cometés una actuació que, per majoria en consens seria un error, ja que vam deixar constància de no compartir la idea traslladar la caserna de la Policia local de Capdepera al centre cultural Cap Vermell. Ara bé, que haguéssim aconseguit evitar el trasllat no és més que, ni tan sols, el començament de la qüestió, ja que va ser només evitar un error i encara ens queda proposar una solució, tant en donar un lloc de treball saludable aliè a les condicions actuals com a tenir una caserna digne d'instal·lacions que presti al poble el servei adequat corresponent.

L'opció que té en mira l'ajuntament, és construir la caserna per a la Policia Local a la cantonada de la rodona del camp de futbol. La qual de moment té també el suport dels partits polítics de l'oposició, ja que compliria amb els objectius demandats d'assegurar unes noves instal·lacions en un lloc estratègic.
Aquest projecte demoraria per la qual cosa es preveu 4 anys, entre projectes d'obra, correccions en els límits del terreny i la mateixa construcció.
Si comptem que encara avui a l'octubre no hem començat, per haver estat debatent mig any una solució que no era viable (la del traspàs a l'edifici Cap Vermell), això ja demoraria 4 anys i 6 mesos tenint en compte que l'equip de govern doni les solucions concretes per avançar en aquest projecte sense inconvenients.

La nostra insistència no busca pressionar, ni voler prendre decisions precipitades per tal de solucionar la necessitat, sinó és prendre actuació democràtica i consensuada per agilitzar la dinàmica amb la que es va a tractar un tema que suposa uns diners considerable per als / les contribuents del municipi i que esperen la millor de la resposta per part de l'ajuntament.
És ara el moment de no deixar passar el temps i posar en marxa un projecte consensuat.

Per això Esquerra Unida de Capdepera-Guanyem se suma a la petició de l'oposició, instant a l'ajuntament que prengui cartes sobre l'assumpte, demandant una comissió informativa, com més aviat millor, en la qual fem un punt i seguit en aquesta qüestió de manera àgil , eficaç i participativa per a una solució a la Policia local de Capdepera per als/les ciutadans/es.