Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2133

foto d'arxiu


No fa molts de mesos qualque "humà" insensible i sense valors va enverinar un bon grapat de moixos al carrer Col·legi (a l'alçada de la botiga Bambi i voltants). Moixets de carrer que no fan cap mal a ningú, però entre els animals morts també hi havia un parell de moixos amb família i casa. 

Un parell de setmanes enrere ens avisen que això mateix està passant a l'autovia, on varen aparèixer molts de moixos morts o a punt de morir.

Idò bé,  aquest dilluns ens donen avís que una família que viu al carrer Col·legi ha trobat els seus tres moixos morts enverinats. De ben segur hi haurà més víctimes entre els animals que no tenen família i viuen per aquella zona.
 
Si viviu a aquest carrer o a prop i teniu mascotes que puguin sortir a l'exterior extremeu les precaucions i vigilau que no mengin res fora de casa.

Al menyspreable energumen li volem recordar que ha comès un delicte, que amb la seva acció mata animals (cans o moixos) estimats i considerats un més de la família dins casa seva i que el verí pot ser ingerit també per altres espècies, no només moixos.

Si tant li molesten que doni la cara, sigui un home o dona cabdal i doni avís perquè es puguin recollir i reubicar dins una colònia i no vagi pels carrers tirant verí. 

Als demés vos demanaríem que ajudeu a crear consciència de que aquest no és el camí. Des de la Protectora d'animals seguirem amb la nostra tasca de treure el major nombre possible d'animals dels carrers, però necessitam que tant les autoritats com els ciutadans ens faceu costat.

No dubteu en donar avís si sabeu res relacionat amb aquest fet o altres que puguin ocórrer. 


Associació Protectora d'Animals de Capdepera.