Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2520
"El descontrol a llocs com Cala Agulla, el Carrer Elionor Servera, són alguns exemples del que NO VOLEM que passi... "







 Des del Partit Popular de Capdepera, volem manifestar el nostre descontent amb l'equip de govern, per totes les noticies que estan apareguent del nostre municipi, ja que l'imatge del nostre municipi s'està destruint a marxes forçades. (Noticias CUATRO, Programa AR, Noticies IB3,...).

El descontrol a llocs com Cala Agulla, el Carrer Elionor Servera, són alguns exemples del que NO VOLEM que passi (per no xerrar del desgavell amb les comptes, tema del que ja en parlarem). Però no sòls és això, els aparcaments a zones prohibides cada dia són mes abundants (cantonades, guals,...), turistes per mig d'avingudes i/o carrers, també són el pa nostre de cada dia, i un llarg etcètera que es veu reflectit a les xarxes socials.

El tema de la policia local s'ha d'arreglar el més aviat possible, ja que la INSEGURETAT CIUTADANA va en augment. Demanam que es cerqui una solució el més aviat possible, ja que sinó, a final de temporada tindrà difícil solució i la imatge del nostre municipi serà la que NINGÚ VOL.

Hem de cercar una solució pactada de totes les parts afectades i forces polítiques, i per això instam novament a l'Ajuntament a realitzar una mesa de diàleg entre les parts, per a començar a posar-hi remei.


Partit Popular de Capdepera


Capdepera, dimecres 13 de juny de 2017