Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2762

U
s convidam a la caminada que farem aquest dissabte 7 de gener cap a la Torre Nova del Cap Vermell en motiu de la iniciativa "Talaies de Mallorca: Torres de defensa pels Drets Humans". Ens trobarem a la Plaça de l'Orient a les 11:45 h per anar en cotxe fins a l'inici del camí de la pujada a la Torre Nova del Cap Vermell. A les 12:00 h començarem a caminar cap allà.
 
A part d'aquesta torre, s'encendran la Torre Esbucada del Far i la Talaia de Son Jaumell. El Castell de Capdepera també hi participarà.
 
Es tracta d'una iniciativa de la Societat Balear de Matemàtiques i l'IES Marratxí que pretén recordar la figura de Joan Binimelis (matemàtic mallorquí del s XVII), posar en valor el patrimoni històric de les torres de defensa i sensibilitzar vers el drama humanitari que viuen els refugiats a la Mediterrània. A les 13 h començaran les senyals de fum que està previst que recorrin tot Mallorca de torre en talaia per tot el litoral mallorquí. A les 18.15 h es faran senyals de llum que tornaran recórrer l'illa.