Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2465
Qui s'hi apunta?

 

El programa dedicarà una sèrie d’especials a la diversitat dialectal de la nostra llengua

EL GRAN DICTAT” de TV3 ha iniciat una nova fase de càsting per trobar concursants de les varietats dialectals corresponents a les illes Balears. El concurs prepara quatre edicions especials dedicades cadascuna a un d’aquests territoris. Les persones seleccionades competiran amb parlants de la seva zona per endur-se a casa un premi de 1.000 euros.

En aquests programes, els continguts de les proves tindran en compte les variants de cada parlar i recolliran aquelles paraules i expressions més habituals de cada territori. Tots els interessats poden trucar al 638 551 285 o enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. L’únic requisit per participar-hi és ser parlant d’una d’aquestes quatre variants geogràfiques i tenir ganes de passar una bona estona.

Des del departament de càsting d’“El gran dictat” de tv3 iniciem una crida per trobar nous concursants del País Valencià, les Illes, la Franja i la Catalunya Nord que vulguin participar en uns programes especials del concurs.

Busquem gent de totes les edats (majors de 18 anys) extravertits i amb ganes de passar una bona estona. En principi seran programes autoconclusius, és a dir que qui arribi al “Gran dictat final” i el guanyi guanyarà el programa. No hi haurà continuïtat amb el guanyador com en els programes que fem diàriament.

Per apuntar-vos-hi, truqueu al 935 526 389, o bé envieu un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o un whatsapp al número 638 551 285 amb els vostres nom, cognoms i telèfon.

Amb aquests programes, “EL GRAN DICTAT” continua commemorant els set anys en emissió. Una celebració que s’allargarà fins al desembre amb diversos especials cada mes. Si a l’octubre ens visitaran concursants internacionals, a finals de novembre serà el torn de les varietats dialectals. Finalment, al desembre hi haurà una altra tanda d’especials que, de moment, encara són una gran sorpresa.

 

EL GRAN DICTAT” s’emet cada vespre, a partir de les 20.10 h a TV3.