Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2318
 Després de 30 anys torna a exposar a la mateixa galeria on ho va fer per darrera vegada



Feia trenta anys que Gustavo no exposava a una galeria de Palma. Des d’aquest exili de la capital, torna a la galeria que va exhibir les seves obres per darrera vegada. Maneu Galeria d’Art ens ofereix novament la possibilitat de compartir un moment d’agradables
emocions amb la seva obra. Més enllà dels seus grotescos i erràtics personatges i les seves situacions, en la seva obra flueix una espontaneïtat molt treballada, d’aparent senzillesa. Un equilibri de composició, una maduresa creativa i una reconeixible paleta de colors a la qual ha arribat al llarg de més de cinquanta anys de professió i que li confereix un estil propi que només està a l'abast dels grans artistes.
I aquesta estranya, senzilla i absurda bellesa no és sinó el fruit d’una ètica personal del compromís amb el seu treball i, alhora, compromís amb una societat a la qual vol aportar la seva riquesa estètica i la solidaritat amb els més desvalguts.


Sota un títol molt eloqüent, ja que mai trobarem una ombra als seus quadres, presenta les darreres creacions que cada vegada diversifica més entre pintures, escultures, obra gràfica de gran format, ceràmiques i ferro.



clicau damunt el fulletó per llegir el pdf