Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2267
Antoni Mir, editor: "Aquí no es tanca res!"


 
La revista cultural EL MIRALL enceta una nova etapa que continua 27 anys de trajectòria de la publicació. Dimarts dia 23 de febrer es va estrenar aquesta nova etapa a Can Alcover, la seu social de l'Obra Cultural Balear.

S'hi va presentar el nou format de 120 pàgines a color i l'acurada maquetació artesanal que ha anat a càrrec de Mary i de Tom Lambourne. El disseny conceptual de l'edició impresa i de l'edició digital, que es pot trobar al domini www.rmirall.cat, ha anat a càrrec d'Antoni Mir Marí, de www.tdpmedia.com

L'edició, concebuda com a publicació de qualitat tant en continguts com en presentació, preveu una periodicitat semestral amb un contingut temàtic monogràfic tractat amb profunditat, una entrevista d'actualitat i un 40% de pàgines dedicades a l'univers de la Institució Moll, feliçment nascuda per donar continuïtat a l'Editorial Moll i a l'obra de Francesc de B. Moll. Antoni Mir, editor, digué que "Aquí no es tanca res! Ans al contrari, ens comprometem a donar continuïtat als projectes que estalonin des de les Balears la cultura en llengua catalana."

A l'acte hi participaren Jaume Mateu, president de l'OCB, que mostrà la seva alegria per la nova etapa empresa per la revista, l'exconseller d'educació i cultura del govern balear i professor de la UIB, Damià Pons, que hi ha publicat un article de fons valorant els darrers vint-i-cinc anys de la cultura a les Balears; el músic Miquel Brunet, que reclamà la dignitat del seu ofici; l'actor i promotor teatral Carles Molinet, que destacà la necessitat de crear indústria cultural com a garantia de la capacitat creativa, i el cineasta Lluís Ortas, que apuntà a IB3 com a motor potencial del foment de la indústria audiovisual a les Balears.

Jaume Lladó, president de l'Associació El Mirall, agraí als subscriptors la seva fidelitat perquè sense ells no seria possible aquesta represa. Es presentà el nou equip de la revista, format per Mary i Tom Lambourne a maquetació, Antoni Mir Marí a disseny i concepte, Antònia Llinàs a administració, i Ignasi Serra a redacció. També els nous membres del Consell Editorial, Damià Pons, Lluc Mas, Joan Bauzà i Miquel Àngel Llauger.