Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2086


MÉS aposta per l’apertura de la piscina, la nova coberta del Poliesportiu i una ambiciosa inversió en el manteniment dels espais públics com a fites dels pressuposts de 2016



Després de diverses reunions entre els representants dels diferents partits municipals, MÉS per Capdepera ha posat damunt la taula les seves prioritats per als pressuposts de 2016. L’obertura de la piscina municipal, el canvi de la coberta del poliesportiu municipal i una ambiciosa partida general per al manteniment i millora dels espais públics (asfaltat, aceres, clavegueram, aturades de bus, enllumenat públic, autovia Joan Carles I...) són les principals reclamacions que hem efectuat.
 
A més, també apostam per l’augment de les partides destinades a promoció turística especialitzada, Capdepera Ràdio, Escola d’Adults, patrimoni, protectora d'animals i participació ciutadana.
 
Hem de tenir en compte que els pressupost de 2016 no hauran de destinar tants de diners a la reparació de l’abocador de Son Terrassa com en anys anteriors, i que per altra banda la pujada en la recaptació de l’IBI permetrà al Consistori obtenir més ingressos, motiu pel qual entenem que l’esforç inversor pot ser superior a altres anys. Aquestes inversions s’han de dedicar a infraestructures, ja en funcionament o acabades, com el poliesportiu o la piscina, però que compten amb importants deficiències o simplement encara no s’han obert al públic. Sense oblidar que, per a MÉS per Capdepera, són prioritàries les inversions en els barris, molts d’ells oblidats, com ja vàrem proposar en campanya electoral.
 
Segons el camí que agafin les converses i negociacions en aquesta propera setmana, decidirem finalment el sentit del nostre vot.
 
MÉS per Capdepera