MÉS per Mallorca ha reclamat avui al conseller de Territori, Energia i Mobilitat, l’eivissenc Joan Boned, que compleixi els #AcordsPelCanvi als quals varen arribar amb PSIB-PSOE i Podem i que fan referència a l’execució del projecte ferroviari del Tren de Llevant durant aquesta legislatura.

En aquest sentit, la formació ha manifestat que el projecte del Tren de Llevant s’ha de dur a terme, sempre que hi hagi finançament estatal, tal i com marca el document dels #AcordsPelCanvi signat per MÉS, PSIB-PSOE i Podem. MÉS per Mallorca ha remarcat que el document també diu que es reclamaran les inversions estatutàries pendents, si cal per la via judicial.

La formació ha recordat als seus socis de govern que no s’ha de renunciar a reclamar res, no s’ha d’acotar el cap davant Madrid, i el finançament per construir el Tren de Llevant ha d’arribar a les Balears. MÉS per Mallorca ha assegurat que està en mans del Govern reclamar les inversions estatutàries, per la via que sigui necessària, per pagar tant l’electrificació fins a Manacor i sa Pobla, així com també el Tren de Llevant.