Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2331



Des de MÉS per Capdepera volem expressar el nostre agraïment a tots els ciutadans que ens han donat la seva confiança en aquestes eleccions municipals. 809 vots i quatre regidors són un resultat històric per a nosaltres, que va més enllà de les nostres millors expectatives. En aquesta passada legislatura, i en especial en aquests mesos de precampanya i campanya, hem treballat dur per augmentar la nostra representació. Tota la nostra gent, tant els que anaven a llista com altres afiliats i simpatitzants, s’han implicat al màxim i, per tant, aquest èxit és el de molta gent.

En aquest sentit, volem aprofitar per donar les gràcies a tota la gent que a l’acte de cloenda de campanya va col·laborar en el “crowdfunding” per recaptar fons i amb el qual vàrem aconseguir 1.075 €, una quantitat que ens haurà permès cobrir la major part de les despeses de la campanya. Es demostra, per tant, que els partits polítics, a nivell local, podem sobreviure sense massa ajuda de les institucions.

També volem felicitar la resta de formacions polítiques que s’han presentat a les eleccions a Capdepera, pel seu joc net i esperit democràtic. En especial volem felicitar el PSOE, per la seva clara victòria.

Aquests resultats, a més d’una enorme alegria, suposen una gran responsabilitat, ja que som conscients que hi ha gent que espera molt de nosaltres. En la nostra condició d’éssers humans, segurament cometrem errades, però podeu estar ben segurs que farem tot el que estigui en les nostres mans per estar a l’alçada de la confiança atorgada i per no decebre ningú, sigui quin sigui el paper que ens toqui assumir.