Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2166

MÉS per Capdepera va tancar amb treballadores de l'hoteleria una ronda de cafès amb més de 100 persones del municipi






 

 

Des de fa mesos, MÉS per Capdepera ve mantenint trobades i cafès amb persones de distints col·lectius del municipi. Vàrem començar en el mes d'octubre amb comerciants de Cala Rajada i hem seguit amb gent dels sectors de l'educació, sanitat, serveis socials, comerciants de Capdepera, construcció i instal·ladors, esports, cultura i festes, animalistes i veïns de barris, entre d'altres.

Totes aquestes trobades ens han servit per a prendre el pols a la realitat de Capdepera i bàsicament han consistit a escoltar i trobar conjuntament solucions al problemes, sense promeses que difícilment es puguin complir. La conclusió és que resulta imprescindible planificar a mig i llarg termini, sense voler fer coses innecessàries i a corre-cuita, a pocs mesos de les eleccions. S'han de periodificar i dotar econòmicament totes les actuacions, i després s'han d'executar.

La darrera trobada la tenguérem amb dones que treballen de cambreres de pisos, un col·lectiu que, per la seva inestabilitat laboral i les dures condicions de feina a les quals es troba sotmès, necessita el màxim suport. Si bé es cert que un ajuntament no té competències sobre les condicions laborals dels treballadors, pensam que un batle i un equip de govern no es poden desentendre dels problemes que pugui patir aquest sector. Els governants han d'estar al costat dels empresaris, però també al costat dels treballadors.

MÉS per Capdepera