Guanyem Capdepera s'oposa a les privatitzacions dels serveis municipals, on els empresaris del PPSOE es duen els doblers de tots.





 

Des de guanyem ens oposem a les concessions dels serveis públics a empreses privades, ja que suposa un malbaratament / desmantellament dels diners de tots.

En lloc d'això, proposem una gestió pública on puguem donar feina a persones del poble que no tenen l'oportunitat de treballar els mesos necessaris per accedir a les prestacions per a la seva subsistència.

Tots ja sabem per la premsa local l'última concessió, que va tenir lloc a Capdepera, la del manteniment i neteja dels camins rurals. La qual ens estranya a tots, que fos a pocs mesos de les eleccions.

La majoria d'aquests treballs podrien realitzar-se durant el període hivernal, que és quan la temporada turística s'acaba i la majoria de la població es queda aturada.

Per a realitzar aquests treballs de manteniment i neteja de les zones de camins, se poden portar d'acord amb les oficines d'ocupació pública perquè accedeixin les persones amb més necessitat.

"El foc es preveu en l'hivern"

Per posar un altre exemple de privatització, tenim la prevista privatització del servei de manteniment del cementiri.

Quant costaria al consistori un operari per dur a terme la neteja i servei del cementiri? Superant grans sous, el cost anual d'un empleat potser arribi a un màxim de 20.000 € i amb Seguretat Social. 30.000 €. Davant una despesa en excés d'una gestió privada que inclou els beneficis que persegueix una empresa. Cada un que tregui les seves pròpies conclusions.

Com estem veient, els diferents governs municipals sense comptar amb la ciutadania estan desmantellant l'administració local i afavorint els interessos econòmics dels mateixos de sempre: els oligarques del poble que a través dels dos partits "grans" es reparteixen el "pastís" dels diferents serveis públics.

L'actual govern municipal, d'una manera obscurantista, està duent a terme les mateixes polítiques que critica a nivell nacional. PRIVATITZACIÓ I AUSTERITAT.

Guanyem aposta per una política municipal inclusiva, participativa i transparent on els ciutadans puguin participar en les decisions que afecten al municipi i on els interessos privats no es barregin amb l'interès públic. Ja sabem tots que moltes empreses privades són parasitàries dels diferents governs municipals, naturalment, amb el suport dels polítics afins.

Això últim no és una acusació és una evidència. Els que tenen por que hi hagi un canvi en la direcció dels governs, a les administracions públiques, ens estan tot el temps dient "Que ve el llop ... Que ve el llop", tant els del PP com els del "PAPA", no s'adonen que els llops són ells !!

Són ells els que s'estan menjant les ovelles (el públic).

Al maig tenim l'oportunitat de canviar el bipartidisme. Guanyem Capdepera