Ara no voldran que la culpa de tota aquesta equivocada gestió la tengui l’oposició...Dotar les dependències municipals amb tota la inversió econòmica que faci falta, ja siguin esports, escola de música, escola d’adults, escoletes, etc., etc., és una prioritat en l’acció de govern, ara bé, pensades des del minut u, és a dir, des del pressupost municipal, amb previsió i no a corre cuita com està acostumat l’actual equip de govern.

Modificar un pressupost que fa no res que s’han aprovat és una falta d’ètica, treure partides no previstes de la mina de l'abocador sense saber d'on ni com es retornaran és de persones poc sèries i poc coherents. En política no val tot, Sr. Batle, i menys ara que tenim unes eleccions a les portes. Tot el que es faci ara, corrents i sense pensar, repercutirà a la butxaca del ciutadà de Capdepera.

Per a nosaltres, el tema de la pèrgola dels taxistes és preocupant, ja que no sabem ni com ni quan es durà a terme el projecte, la temporada turística ha començat i hi ha unes ordenances que s’han de complir. El cost i la partida d'aquesta pèrgola encara està per aclarir. Ho sabrem després de les eleccions, quan aquest equip de govern sigui història.

El plec del camins rurals i carreteres es escandalós, s’ha duit a concurs sense que l’oposició sabés res, ens n'hem assabentat pels mitjans de premsa local, i el preu d'aquest plec és exagerat, 600.000 euros i “suma y sigue”.

El cementeri municipal: no es pot treure a concurs un plec a dos dies de les eleccions, quan fa dos anys que s’està sol·licitant. A corre cuita se'ns presenta un document que per nosaltres no té ni peus ni cap, hem revisat altres plecs de cementiris veïnats i la diferència es abismal. A més, fa mala olor, 30.000 euros de taxes que ja ens diran d’on les treuen si en els anys anteriors no s’ha arribat ni a una quarta part d’aquest muntant econòmic. Ens fa la sensació que l’equip de govern, abans del respecte als nostres avantpassats, anteposa un plec que pareix fet a la mida de l’empresa adjudicatària del nyap de l’abocador, que si vàrem dir que no tenia experiència en el tema de segellament d’abocadors, ja ens diran vostès quina experiència té en cementiris. Ara no voldran que la culpa de tota aquesta equivocada gestió la tengui l’oposició?

Ja varen dir, des de la formació política Mès, i ara també des de les nostres files, que aquesta manera de fer política el que durà al municipi serà la utopia, i precisament no serà la utopia de la majoria absoluta que vostès prediquen que tendran.

Qué resumen más triste para esta legislatura”.

 

PARTIT POPULAR DE CAPDEPERA.