“L’assemblea de MÉS per Capdepera va aprovar la llista que presentarà a les eleccions municipals del mes de maig, amb molta renovació, per tal de ser una alternativa real als partits de tota la vida”

 


El passat divendres, 6 de març, l’Assemblea de MÉS per Capdepera 
va aprovar la llista electoral que presentarà a les eleccions de maig, la qual, excepte alguns llocs pendents a les posicions de reserva, estarà formada, en aquest ordre, per Pere Fuster, Paco Galian, Laura Flaquer, Berta Liesegang, Maria Orts, Núria Garcia, Antònia Ballester, Mateu Garau, Juanjo Plou, Joan Ramon Esteva, Xesc Vives, Marga Bisquerra, Pere Danús, Cati Servera, Roc Vives, Xesca Vicens, Agustí Lliteras i José Francisco Vergara.


A l’acte de presentació, el cap de llista, Pere Fuster, va dir que “s’ha creat un grup de feina amb gent preparada i feinera, que coneix perfectament les necessitats del municipi en tractar-se de persones molts implicades en la vida social, cultural i esportiva de Capdepera”.

Fuster va advertir que “molta gent té les seves esperances depositades en MÉS per a rompre el bipartidisme PP-PSOE que en els darrers anys ha governat Capdepera. És l’hora – va dir – de noves formes de fer política i que algú, a la fi, tengui un model de poble per dur endavant”.

Per acabar, va animar tots els integrants de la llista a treballar de valent fins el dia de les eleccions per procurar el canvi que necessita el nostre municipi i per convèncer la gent que MÉS per Capdepera és una alternativa preparada per a governar i que ho pot fer millor que aquells que han governat fins ara.



MÉS per Capdepera