Enguany hem retardat el lliurament de premis dels concursos de fotografia i de llegendes promoguts per l’Obreria de l’Esperança.


Aquest retard també ens ha dut a esperar a fer aquest públic agraïment a totes les persones i entitats que ens ajuden a donar força a la Festa de l’Esperança.

Mestres i professors de S’Alzinar i de l’Institut de Capdepera posen tot de sí respectivament per tal de fer l’activitat de Guia per un Dia amb alumnes de 6è de primària de S’Alzinar i de 4t d’ESO de l’IES Capdepera. Els premis dels concursos de fotografia i de les llegendes són tres càmeres fotos patrocinades per Foto Garcias, i dos ordinadors tablet patrocinats per IN-OFF.

Per a la Festa de l’Esperança hem comptat amb una arbre dels desitjos proporcionat per Jardineria Adrover. Al passa carrers hi participaren el grup Batucap i nins i nines de la batucada infantil de S’Alzinar. La brigada municipal, l’ajuntament, el patronat del castell, en Revi; la parròquia amb Mn. Toni Amorós, els particulars que van oferir pastissos per a la torrada després del pregó, els músics i dansaires de la torrada, Aires gabellins, Pep Vila, Suso Rexach; els participants al concert de nadales durant el mercadet de nadal...; a tots, moltes gràcies per contribuir a fer la festa més viva.



Als components que participaren a “Els secrets del castell de Capdepera”, dirigits a la part escènica pe n’Arnau Serra i a la musical per n’Elionor Gómez-Quintero: sa Solera Gabellina Joan Genovart, Matias Patricis, Suso Rexach, Pilar Díaz, Nicole Serapio, Ferran Miravet; i als membres de les corals S’Alzinar i Gabellina, i l’orquestra N’Aladern, moltes gràcies per guardar aquests secrets tan especials i tornar-los a compartir al desembre.

I també moltes gràcies als socis i simpatitzants de l’Obreria, pilar fonamental per tirar endavant totes les activitats destinades a mantenir viva i activa la Festa de l’Esperança.

Finalment, moltes gràcies als qui participeu d’una o altra manera a la Festa, i a tots els qui no hem anomenat, que segur que ens deixem algú, com en ocasions anteriors. Moltes, moltes gràcies.