Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1516
Què passa amb els canals de la TDT a Capdepera?

   Els centres emisors canviaran les freqüències d'emissió dels canals, motiu pel qual als vostres televisors surt un avís en pantalla anunciant "Ressintonitzi el seu televisor, aquest canal desapareixerà", i els usuaris hauran de fer una recerca als seus aparells de TV, per tornar a veure els canals que han desaparegut. Fins aquí tot bé.

 

Què ha passat a Capdepera?

Que han desaparegut alguns programes (Teledeporte, Paramount...). L'usuari ha fet una cerca nova de canals i no han aparegut els que falten. 

Per què?

Aquí tenim centres reemissors locals (repetidors) del senyal de TDT que reben el senyal per satèl·lit o per antena des del centre emissor d'Alfàbia, amb uns canals específics que envien el senyal a les antenes dels veïns. Aquests canals encara no han estat modificats a la nostra zona i per això encara no hem tengut el canvi esperat fent la recerca.

En un futur es faran intervencions als reemissors locals, canviant les freqüències dels canals. Quan això passi serà l'hora de fer una cerca de programes al nostre televisor. Des d'ara fins a principis de 2015 s'aniran fent feines als centres reemissors locals (Sa Cova Negra, Puig Negre i Canyamel), a fi de posar al dia els centres.

Podeu anar consultant a la pàgina d'informació de l'Ajuntament de Capdepera (www.ajcapdepera.net) per saber la data aproximada en què es faran les intervencions als centres reemissors locals.