Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2258
La reunió va servir per a iniciar el procés d'elaboració d'un programa municipal 


 

El passat dia 31 d'octubre va tenir lloc al restaurant La Ponderosa una reunió organitzada per Esquerra Unida de Capdepera amb participació d'afiliats, militants i simpatitzants.

El motiu d'aquesta reunió era la d'iniciar el full de ruta per a l'elaboració d'un programa municipal que sigui capaç de fer front als principals problemes de la ciutadania, la qual està patint una crisi que no ha provocat, i marcar el full de ruta que ha d'orientar el camí cap a les pròximes eleccions municipals i autonòmiques de maig de 2015.

Es va proposar iniciar un procés participatiu en el qual la ciutadania, organitzada, pugui canalitzar la resposta a les polítiques inhumanes de retallades, un projecte d'esquerres en el qual veïns, associacions i plataformes siguin un agent actiu i protagonista, en una proposta de canvi, a l'estil de Guanyem Barcelona. Per això, i per a canalitzar la participació, vam decidir, com a següent passa a donar, dur a terme un acte / assemblea, a finals de novembre, on donarem espai als que estiguin interessats a involucrar-se en l'elaboració del programa municipal, i on igualment tindran cabuda totes les propostes i opinions provinents dels diferents àmbits de la ciutadania.

Inicialment, i d'una manera totalment oberta, pensam treballar sobre propostes tan importants com la Convergència ciutadana; Municipis que creen ocupació; Municipis democràtics i participatius; Municipis amb serveis de qualitat; Desenvolupament local sostenible; Municipis amb garantia d'igualtat de gènere.

També es va acordar que durant la primera setmana de novembre es triarà, per mitjà d'un procés democràtic, el delegat/a de l'assemblea d'Esquerra Unida de Capdepera per a participar com a representant a l'assemblea interinsular d'IU, els dies 15 de novembre i 13 de desembre a Palma, on s'elegiran el coordinador/a insular i el coordinador/a interinsular, respectivament.

Finalment, agraïm l'assistència i suports mostrats per tots els participants en aquesta darrera reunió i convidam tothom a seguir sumant forces per formar un front de convergència d'esquerres. El nostre Facebook i correu a través dels quals podeu contactar amb nosaltres són:

Esquerra Unida Capdepera

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.