MÉS per Capdepera demana a l’Ajuntament que organitzi unes jornades de neteja a final de temporada





Atesa la situació en què es troben alguns espais del nostre municipi propers a la mar, així com zones rurals i boscoses, amb acumulació de brutícia de tot tipus; així com l'interès mostrat per diverses persones en netejar aquests espais, MÉS per Capdepera ha sol·licitat a l'Ajuntament de Capdepera que organitzi una o vàries jornades de neteja al final de la temporada turística.

 A aquestes jornades de neteja s'hi hauria de convidar a totes les associacions, col·lectius i persones interessades, que pensam que són moltes, encarregant-se l'Ajuntament de facilitar els mitjans adients i de fer les gestions necessaries amb altres organismes.

 

  Capdepera és un municipi privilegiat, que compta amb espais urbans i rurals de gran atractiu tant per als residents com per als visitants. En conseqüència, qualsevol pla o estratègia per intentar millorar el turisme que ens visita passa per cuidar aquests espais i mantenir-los nets. Demanam a l'Ajuntament, com a màxim responsable en aquest aspecte, que lideri aquest manteniment amb l'ajuda dels ciutadans.


  MÉS per Capdepera