Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2300

TRAVESSIA SOLIDÀRIA: Sortida des de Menorca, des de Cala d'en Bosch (Menorca), i arribada a Mallorca fins a Cala Lliteres.
Ver vídeo

Tornem a intentar-ho!!. Un any més, i amb molta il·lusió, ens hem preparat per assolir el nostre gran repte, nedar durant 1 dia per a travessar els 40 km que separen Mallorca de Menorca.

Tot l'equip de nedadors/es està especialitzat en nedar aigües obertes, alguns repetim, altres s'uneixen a nosaltres, units per dues grans passions, el mar i ajudar els altres.

RECORREGUT DE LA TRAVESSA

Sortida des de Menorca, des de Cala d'en Bosch (Menorca), i arribada a Mallorca fins a Cala Lliteres.



Pensant en els nens i nenes que estan ingressats als hospitals, volem ajudar a que el temps que estiguin allà, sigui el més positiu possible. Així doncs, de la mà de l’Associació Pallapupas, que omplen els hospitals de riures, tendresa i humanitat a través d’intervencions artístiques pels infants i les seves famílies, emprendrem aquesta gesta.

És un gran esforç personal, físic i mental per cadascú dels nedadors/es. Són molts quilòmetres nedant, enfrontant-nos a possibles bancs de meduses i forts corrents marítims. I tota aquesta energia la volem destinar per que tots aquests nens i nenes hospitalitzats puguin gaudir d'una experiència molt menys traumàtica durant el procés de la seva malaltia gràcies a la tasca dels Pallapupas.

És un treball en equip, nosaltres posem la força. Et sumes al nostre repte?. Compra una braçada per 3 cèntims d’euro, per cada 3€ que dones, ens compres 100 braçades. Els 19 nedadors que afrontem el repte estem disposats a fer totes les braçades que calguin per travessar la distància de 40 quilòmetres que separa les illes de Mallorca i Menorca: 500.000 braçades! Com diu el nostre lema:

Sempre Molt Més Lluny! Ajudans a aconseguir les 500.000 A-braçades sol.lidaries!!!



Dia 3 d'agost, entre les 15-16h hores anem tots a rebre-los i celebrar amb ells aquesta aventura.

Tota l'informació la trobareu a 

http://www.migranodearena.org/es/reto/3699/una-bracada-un-somriureuna-brazada-una-sonrisa/



http://www.travesiasolidaria.com/?lang=ct