Tendrà lloc el divendres, 11 d'abril, i hi podran assistir militants i simpatitzants


 

            MÉS per Capdepera celebrarà el proper dia 11 d’abril la seva Assemblea Constituent. Parlarem de com ha de funcionar aquest òrgan en el futur, la manera de fer feina i de la política que esperen els ciutadans, entre moltes altres coses.

 
         Tot i funcionar de forma assembleària, amb les portes obertes a tothom, serà necessari nomenar una junta coordinadora que s’encarregui del dia a dia. D’aquesta coordinadora en podrà ser membre qualsevol militant o simpatitzant, motiu pel qual convidam a tots els que en vulguin formar part perquè ens ho faceu a saber fins el dia mateix de l'Assemblea. Us podeu dirigir a nosaltres a través de qualsevol persona de la coalició, com ara els regidors municipals, o mitjançant el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
 
         Esperam que aquesta Assemblea suposarà l’inici d’un projecte engrescador, que pretén posar en funcionament una altra manera de fer política, més democràtica i participativa, i donar cabuda a totes aquelles persones que d’una forma o una altra se senten properes als principis que ens defineixen: el progressisme social i econòmic, l’ecologisme i la defensa de la nostra identitat nacional, cultural i lingüística.
 
                                                        MÉS per Capdepera