A LES FAMÍLIES



Benvolgudes famílies,

Vivim un moment històric a la nostra comunitat on les famílies heu tingut un paper essencial en la lluita per una educació de qualitat per a tothom.

Com a docents en vaga ens trobam en un moment difícil davant l'actitud de la Conselleria i del Govern de boicotejar qualsevol possibilitat de cercar una solució negociada a aquest conflicte. Com heu vist, dilluns posposaren la següent reunió 48 hores. L'estratègia de dilació que empra la conselleria cerca el nostre desgast i desfer la complicitat i la unitat d'acció que hem tingut entre els diferents sectors de la comunitat educativa.

Com a pares, mares i alumnes, els i les docents volem que retorni la normalitat a les escoles. Per això posam tot el que està al nostre abast per trobar una solució beneficiosa, a l'alçada de l'educació que els nostres alumnes es mereixen.

En aquests moments difícils, vos volem transmetre tot el nostre agraïment per la vostra paciència, comprensió i suport durant aquests dies. També volem dir-vos que desitjam, tant com vosaltres, tornar a les aules el més aviat possible.

Per acabar, volem que sapigueu que sol·licitam a la Conselleria d'Educació que els doblers que ha estalviat en sous d'aquells docents que no han cobrat com a conseqüència de la vaga es destinin a ajudes de menjador, de transport i de llibres.

GRÀCIES FAMÍLIES!!! 

Mallorca, 2 d'octubre de 2013

Assemblea de Docents de les Illes Balears